Over ons

De echte specialist!

Zonder te willen overdrijven; bij Zwiers Autotechniek mogen we ons de echte specialist noemen! Wij gaan door totdat het probleem aan uw auto gevonden én verholpen is. Niet voor niets vertrouwen -naast een grote groep consumenten- ook veel dealerbedrijven op de specialistische kennis en het deskundige vakwerk van Zwiers Autotechniek! 

Johan Zwiers

Johan Zwiers (1985) heeft zijn sporen in de autotechniek inmiddels ruimschoots verdiend. Zijn passie? Auto’s! Combineer dat met de opleiding Autotechniek en een brede ervaring als monteur en Johan mag terecht een vakman pur sang genoemd worden. 

Johan heeft gewerkt bij zowel dealerbedrijven als universele autobedrijven en werd in 2007 winnaar van de Honda-monteursverkiezing.

Als Wegenwacht bij de ANWB breidde hij zijn specialistische kennis van de autotechniek verder uit en bouwde hij verder aan zijn ervaring in het efficiënt opsporen en herstellen van defecten en storingen.

Sinds 2018 is Johan ondernemer en werkt hij met veel plezier in zijn eigen onderneming: Zwiers Autotechniek in Hoogeveen. Een mooie plek waar Johan niet alleen met veel enthousiasme aan auto’s werkt, maar ook nieuw monteurstalent de fijne kneepjes van het vak bijbrengt!

01

Diagnose

Voordat we aan de slag gaan, zoeken we eerst grondig uit wat de storing aan uw auto veroorzaakt.

02

Offerte

We laten u weten wat de kosten (ongeveer) zullen zijn. Pas na uw akkoord, gaan de werkzaamheden van start.

03

Reparatie

De reparatie van uw auto is bij ons in vertrouwde en deskundige handen.

04

Controle

Voordat we de auto aan u meegeven, controleren we of alles weer naar behoren werkt.

Iedere auto in vertrouwde handen

Bij Zwiers Autotechniek nemen we de tijd om ons te verdiepen in de oorzaak van een defect of storing. Wij hebben de kennis om zowel eenvoudige als complexe problemen aan uw auto op te sporen en te verhelpen. Daarbij maakt het merk van uw auto geen verschil. Het is niet voor niets dat veel gerenommeerde bedrijven regelmatig de expertise van Zwiers Autotechniek inschakelen om reparaties uit te voeren of storingen te verhelpen. Iedere auto in vertrouwde handen: Zwiers Autotechniek!

Bekijk hoe klanten ons waarderen

Uitstekend
Gebaseerd op 60 recensies
Luca Neerhof
Luca Neerhof
2022-06-13
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Prettig bedrijf om zaken mee te doen. Professioneel, correct en denken altijd met je mee.
cick geers
cick geers
2022-06-11
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Klantvriendelijke en oplossingsgerichte service van de vakman. Johan is duidelijk een expert. Hij denkt mee, is open en transparant in zijn communicatie en werkzaamheden. Van harte aanbevolen!
Mitchell Klomp
Mitchell Klomp
2022-03-25
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ketting van mijn auto laten vervangen Later kwam er een storing terug johan weer bericht auto weer heen gebracht bleek er er nog iets anders aan te mankeren en opgelost Net werk geleverd!!