Onderhoud

Onderhoud bij Zwiers Autotechniek

Voorkom autopech door je auto te laten controleren door één van onze specialisten. Wij raden aan om minimaal één keer in het jaar langs te komen voor een onderhoudsbeurt of voertuiginspectie. Wij zijn transparant over de kosten en zijn helder over de te vervangen onderdelen! Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

De voordelen:

Overbodige luxe?

Een auto kopen is één ding, ‘m blijven rijden is iets heel anders! Wanneer u lang plezier wilt hebben en houden van uw auto, is regelmatig onderhoud zeker geen overbodige luxe. Regelmatig onderhoud kan uw auto behoeden voor storingen, dure reparaties en stilstand. Maar onderhoud hoeft u zeker geen rib uit uw lijf te kosten!

Geen verrassingen

De kosten van een onderhoudsbeurt zijn afhankelijk van het type en bouwjaar van uw auto. We geven u altijd vooraf een indicatie van de kosten. En komen we tijdens het onderhoud iets tegen dat reparatie of vervanging behoeft, dan bespreken we dat uiteraard altijd eerst met u! Geen verrassingen! Dat gaat zelfs zo ver dat we de vervangen onderdelen voor u bewaren en u graag in en aan uw auto laten zien welke werkzaamheden we hebben verricht. 

APK

Rijdt uw auto op benzine? Dan vindt wanneer uw auto vier jaar is voor het eerst de APK-keuring plaats. De tweede keuring gebeurt wanneer de auto zes jaar oud is, de derde op achtjarige leeftijd. Daarna zal de APK jaarlijks moeten worden uitgevoerd. Een dieselauto heeft zijn eerste APK na drie jaar en vervolgens jaarlijks. 

Ook voor de APK bent u bij Zwiers Autotechniek van harte welkom!

Onze werkwijze

01

Diagnose

Voordat we aan de slag gaan, zoeken we eerst grondig uit wat de storing aan uw auto veroorzaakt.

02

Offerte

We laten u weten wat de kosten (ongeveer) zullen zijn. Pas na uw akkoord, gaan de werkzaamheden van start.

03

Reparatie

De reparatie van uw auto is bij ons in vertrouwde en deskundige handen.

04

Controle

Voordat we de auto aan u meegeven, controleren we of alles weer naar behoren werkt.