Elektrische storing

Wat zijn elektrische storingen?

De elektronica in uw auto kan voor problemen zorgen. Het resultaat kan zijn dat de auto niet meer start, slecht rijdt of dat bepaalde functies niet meer werken. Wat het probleem ook is, wij hebben de kennis en middelen om het op te lossen!

De voordelen:

Het kan van alles zijn

Een foutmelding op uw dashboard; er is iets mis! Een auto maakt gebruik van diverse geavanceerde systemen, een storingsmelding kan dus van alles betekenen. We onderzoeken het graag voor u en…. lossen zowel oorzaak als gevolg op.

Oplossing en oorzaak

Het is goed om te weten dat we bij een elektrische storing gedetailleerd op zoek gaan naar niet alleen de storing maar ook naar hetgeen de storing veroorzaakt! Zwiers Autotechniek beschikt over specifieke onderzoekapparatuur waarmee we (de oorzaak van) iedere storing kunnen opsporen, identificeren en verhelpen.

We beschikken over de meest moderne apparatuur

Wij vinden het belangrijk om exact te weten wat de oorzaak is van het probleem met uw auto. Door nauwkeurige diagnose te stellen kunnen we de oorzaak boven water halen. Voor het stellen van de diagnose beschikken wij over de meest moderne apparatuur.

Het is goed te weten dat wij toegang hebben tot vele servicebulletins van alle automerken. Komt een probleem vaker voor bij een (internationaal) collegabedrijf? Dan is de kans groot dat we de oplossing van het probleem sneller binnen handbereik is. Vanuit onze instelling dat we het wiel vooral niet voor de tweede keer hoeven uit te vinden ;-), maken we daarom graag gebruik van deze kennis! We verkorten de diagnosetijd aanzienlijk en kunnen snel(ler) overgaan tot de uitvoering van de reparatie.

Onze werkwijze

01

Diagnose

Voordat we aan de slag gaan, zoeken we eerst grondig uit wat de storing aan uw auto veroorzaakt.

02

Offerte

We laten u weten wat de kosten (ongeveer) zullen zijn. Pas na uw akkoord, gaan de werkzaamheden van start.

03

Reparatie

De reparatie van uw auto is bij ons in vertrouwde en deskundige handen.

04

Controle

Voordat we de auto aan u meegeven, controleren we of alles weer naar behoren werkt.